Η αποστολή μας

Η σύλληψη της λέξης I-M-Ó-N ~ (Em-ó-n / Is Made Of Nature) αποδίδει κατά προσέγγιση τις έννοιες 

1. της ομόηχης, ομώνυμης αρχαιοελληνικής λέξης «ημών» [που σημαίνει δικό μας] και 

2. της αντίστοιχης λέξης «υμών» [που σημαίνει τη δική σας] 

3. Του αόρατου, αλλά κατανοητού συνδέσμου του κάθε έμβιου κυττάρου με το σύμπαν, του μικρού και του μεγάλου, της ολιστικής ύπαρξής μας με το άπειρο σύνολο.

Η αποστολή μας είναι ή σύγχρονη προσέγγιση της Ιπποκρατικής θεώρησης, καθώς ο Ιπποκράτης υπήρξε ο πατέρας της Ιατρικής με τη χαρακτηριστική ρήση του «οι φυσικές δυνάμεις μέσα μας είναι οι πραγματικοί θεραπευτές».

Η παραπάνω δήλωση ήταν ουσιαστικά η πρώτη επιστημονική προσέγγιση της διατροφογενομικής
(nutrogenomics).

Στην I-M-Ó-N, χρησιμοποιούμε την επιστημονική αριστεία και η προσοχή μας εστιάζεται στην ανάπτυξη και την παραγωγή υπερσύγχρονων, καινοτόμων προϊόντων φαρμακοδιατροφής (nutriceuticals) και προϊόντων περιποίησης δέρματος με βιο-λειτουργικές ιδιότητες, 100% φυσικής προέλευσης.

Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε στη νέα παγκόσμια κίνηση φυσικών θεραπευτών αξιοποιώντας τα αποτελέσματα ερευνών και μελετών γύρω από λειτουργικά (functional) συστατικά και της επίδρασής τους
στον ανθρώπινο οργανισμό ενώ η επιστημονική μας ομάδα ερευνά συνεχώς συστατικά με τεκμηριωμένους λειτουργικούς (functional) ισχυρισμούς υγείας.

Τα προϊόντα μας συνδυάζουν λειτουργικές (functional) πρώτες ύλες με ειδικά συστατικά που έχουν επιστημονικά αποδεδειγμένα θετικά αποτελέσματα στο ανθρώπινο DNA.
Με 15 χρόνια εμπειρίας πάνω στην έρευνα του DNA, επιλέξαμε και χρησιμοποιήσαμε λειτουργικές πρώτες ύλες από την Ελλάδα. Η σημασία της ελληνικής βιοποικιλότητας (είναι μια από τις μεγαλύτερες
παγκοσμίως) στην προστασία της υγείας μας και καταγράφηκε για πρώτη φορά από τον Διοσκουρίδη, τον πατέρα της φαρμακολογίας και συγγραφέα της Materia Medica, του πρώτου βιβλίου για τη βοτανική και τα φαρμακευτικά προϊόντα.
Η Ελλάδα είναι η πατρίδα περισσότερων από 6.500 φαρμακευτικών ειδών και αρωματικών φυτών, εκ των οποίων τα 1.500 είναι ενδημικά, καθιστώντας τη ως μια από τις πλουσιότερες σε βιοποικιλότητα, χώρες